Забранено на борда: 10 изненадващи неща, които не допускат в ръчния ви багаж

За да не ви хванат неподготвени ние ще ви покажем 10 неща, които не може да вземете в ръчния си багаж на самолета.

В Обединеното кралство има строги мерки за сигурност, за да се спре пренасянето на"опасни" елементи по време на полет. Някои от тях са очевидни: Автомат Калашников може да предизвика смущение в сигурността. Но това може да ви изненада, че нищо неподозиращите неща , като например въдици, се считат за опасни. Ние ще ви покажем това, което е забранено за ръчния ви багаж.

1. колчета за палатка

Летите за музикален фестивал? Къмпинг? Не носете колчета за палатка в ръчния си багаж, тъй като те ще се конфискуват и навярно ще се наложи да спите под звездите, които носи риск някой да се спъне във вас, да се изпикае върху вас в нощта.

2. (Множество) запалки

Прочети още: Забранено  на борда

Ето цялата информация ако имате нужда от размерите на ръчния багаж и тегло на големите европейски авиокомпании за къси разстояния http://www.skyscanner.net/flights-to/e/cheap-flights-to-europe.html">полети до Европа с големи авиокомпании, включително BA, Ryanair, Easyjet и Lufthansa.

Според скорошно нашето проучване *, 82% от пътниците във въздушния транспорт на Обединеното кралство искат всички авиокомпании да имат една и съща надбавката на ръчния багаж . Но размерите и теглото на ръчния багаж често варират между авиокомпаниите, въпреки опитите да се стандартизират изискванията на ръчния багаж от Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) . Това е въпроса дали вашата чанта или лаптоп се смятат за допълнителен багаж?Така че, колко голям е твърде голям?

Сравнете ръчния си багаж с нашата таблица по-долу, и да си спестите един куп стрес, когато се качвате!

Прочети още: Ръчен багаж: Пътеводител за размери на ръчен багаж и ограничения в теглото

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИЯ САМО СЕГА ВСЕКИ ТРАНСФЕР ОТИВАНЕ И ВРЪЩАНЕ Е С 10 ПРОЦЕНТА ОТСТЪПКА И ВСЕКИ ЕДИНИЧЕН С 5 ПРОЦЕНТА ОТСТЪПКА.

Clear

17°C

Maspalomas

Clear

Humidity: 78%

Wind: 17.70 km/h

  • 28 Nov 2018

    Sunny 21°C 17°C

  • 29 Nov 2018

    Sunny 22°C 19°C